Márciusban minden héten legalább egy órát elveszünk az életetből! Lássuk, miért fog növekedni a képernyőidőd! >>>>>


Március másodikán a Könyvelői Kihívásokban megnyitjuk a beszámolási idényt!

Ahogy tavaly, az idei évben is igyekszünk minél több olyan szoftvert közelebb hozni, ami segítséget nyújthat a beszámoló elkészítéséhez. Elsőként a RepTAX mutatkozik be jó pár újdonsággal. Fröhlich Laci jó pár éve csiszolgatja az excelen alapuló megoldását, aminél a kiegészítő melléklet mellett a 29, 71 elkészítési lehetőséget mindenképp érdemes megemlíteni.
Ha nem lesz időd megnézni a videót természetesen később is megtalálod a média fül alatt, de a ProDevCon honlapján és youtube fiókjában is hozzáfértek a legújabb infókhoz.

Új könyvelőprogram a láthatáron – Cashman március 9 17:00


Iván Attilával még a boldog békeidőkben beszéltünk a Cashman integrált rendszer keretein belül készülő könyvelési modulról, amiben saját szakmai tudását igyekezett beépíteni. Mindig érdekes, amikor a szakma diktál a fejlesztőknek és igazán izgalmas látni, hogy sikerül átültetni a tartozik-követelt a nullák és egyesek világába. Ha könyvelőprogram váltás közelében vagytok kötelező, de akkor is ha ügyfeleitek keresnek biztos hátteret webshopjuknak. A videó természetesen visszanézhető, de ha több infóra szomjaztok a cashman honlapját és március 23-i Könyvelő Fesztivált ajánlom figyelmetekbe.

Ági eljön és bemutatja Vikit március 17-én, a szokásos délután 5 órai időpontban.


Viki az első könyvelőktől könyvelőknek aszisztencia rengeteg automatizmussal, támasszal és segítséggel. Ha még nem volt saját rendszered akkor azért, ha van már akkor azért javasolt megnézned, mi támogatja jó pár kolléga életét a napi őrületben. Vikit itt éritek el, no meg vele is találkozhattok a Könyvelő Fesztiválon.

Digitális egyszeregy a Tensoft tálalásában március 28-án 17:00-kor


A Tensoft mellett nem sok “harmincast” tudunk felmutatni a könyvelőprogramok közül, aki állja a versenyt a fiatalabb kihívókkal. Még szűkebb a mezőny, ha az egyszeres könyvelést támogató programokról beszélünk. Azt, hogy mennyire digitális, mennyire gyors és könyvelőbarát könyvelő kollégák segítségével fogják nekünk megmutatni. Ahogy korábban, most is ér kérdezni, akár az előadás előtt is. Ha kedvet kaptatok egy kis előzeteshez, a Tensoftot itt találjátok.

A videók természetesen továbbra is a Könyvelői Kihívások csoportban érhetőek el. A csoportba be kell lépnetek, de egyéb kötelezettséggel, regisztrációval nem kell számolnotok.