Egy bill, ha profi megoldás érdekel

Eddigi megoldások, ötletek az ingyenes sávban mozogtak, természetesen ez nem csökkentett semmit az élvezeti értékükön, de van ahol ez már nem elég.


A videóban szereplő rendszer új, ha a cég alapítója régi motoros is az ügyviteli rendszerek piacán. Remélem nem haragszik meg Szabó Dénes, ha a Pfizer-hez hasonlítom. Ők is a hazai ügyviteli megoldások szívgyógyszerét keresték, de a potencianövelőjét találták meg. Egy olyan megoldást kínáltak a kkv-k kiszolgáló könyvelőknek, amivel minimális beruházás mellett egy biztonságos technológiával tudnak gyorsítani a könyvelési módszereiken. Így megágyaztak pár jelentős fejlesztésnek, motorjai lettek az újkönyvelő nemzedéknek.
Nem célom eladni a szoftvert, de mint felhőben, bárhonnét, bármikor használható megoldást mindenki szíves figyelmébe ajánlom.

A videó ismét arról szól, hogy ügyfeleink, hogy juttassák el hozzánk elektronikusan a bizonylataikat. Ami mitt a billcity az első ilyen a sorban, az, hogy az email és google drive számla fogadás be van építve a rendszerbe.

Megosztás