Image

Könyvelői munkabérek – kérdőív

Engedjétek meg, hogy a zsebetekben turkáljunk!
Gondolom, nem csak én találkozom azokkal a kérdésekkel, hogy állásinterjú előtt álló kolléga érdeklődik valamelyik könyvelői csoportban, milyen bért kérhet/várhat munkájáért. Bízom bennek, hogy az elkészített kérdőívet minél többen kitöltitek és így egy részletes – ha nem is reprezentatív – képet kapunk a szakmánkhoz kapcsolódó fizetési információkról.


A kérdőívről

Ahogy látjátok a kérdőív anonim. Bízom benne, hogy ezzel senki nem él vissza és tényleg reális képet kapunk majd. A kérdések tekintetében Fehér Beáta által a bérszámfejtői munkabér felmérés alapkérdéseit figyelembevettem, a szakmánkhoz kapcsolódó információkat több kollégával egyeztetve alakítottam ki. Amennyiben úgy érzed, hogy kevés, hibás, átgondolatlan a felmérés bármely része ne tartsd megadban, írj a hello@adocampus.hu címre!

Hol tudom megnézni az eredményt?

Természetesen itt az Adócampuson tesszük közzé az eredményt. Ami újdonság, hogy az adatok valós időben fognak frissülni, tehát minden új kérdőív kitöltéssel bővítjük a táblázatokat és diagramokat. Természetesen itt is várjuk a javaslatokat, milyen adatokat látnátok szívesen?

Hol érhető el?

Pontosan itt


Megosztás