SZÉCHENYI 2020

Pályázat

A projekt címe:

Jazzvacsora Nonprofit Kft. dinamizálása és stabilizálása piacképes szolgáltatások előállítása révén, a foglalkoztatási potenciál erősítése

 

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-5.1.7-17-2018-00057
  • Igényelt támogatás: 22 487 972 Ft
  • Támogatás mértéke: 99,07 %
  • A projekt költségvetése: 22 699 360 Ft
  • Projekt tervezett befejezése: 2020.06.19.

A projekt bemutatása:

A projekt elindításához szükségletfelmérést és piackutatást készíttettünk.

A projekt keretében 3 fő új munkavállalót veszünk fel 1 fő 25 év alatti mérlegképes könyvelőt, 1 fő gyakorlott mérlegképes könyvelőt és 1 fő ügyfélkapcsolati, értékesítési munkatársat. Az új munkatársak munkavégzéséhez szükséges informatikai eszközöket beszerezzük. A projekt megvalósítását és a munkavállalókat 12 hónapon keresztül egy szakmai megvalósító segíti.

A projekt megvalósításával új piaci termékeket vezetünk be, melyek az alábbiak

1. Online OKJ Mérlegképes könyvelői képzés 

A termék a klasszikus, OKJ tanfolyam kialakítása online rendszerben, kibővített gyakorlatorientált változatban. A képzés törvényben előírt 400 óra alap tananyagot tartalmaz, ezen felül 100 órányi gyakorlati anyagot. Facebook csoportot, online tudástárat is készítünk. 

Célcsoportjaink a 25 év alattiak, a tartósan munkanélküliek, akik át szeretnék magukat képezni és a gyes és gyedről visszatérő kismamák, akik szeretnének egy új szakmát tanulni, amíg otthon vannak.

2. Online havi előfizetéses képzési anyagok 

Végzett könyvelőknek könyveléssel kapcsolatos friss információkat tartalmazó oldal, oktató videókkal, nyomtatvány kitöltő videókkal, minden hasznos információval online képzés formájában. Minden hónapban  kb. 10 új oktató videó feltöltésével.

Célcsoportjaink a kezdő könyvelők, a könyvelők és a KKV-k saját pénzügyesei.

A termékünk, szolgáltatásunk piacra jutás biztosításához egy tapasztalt marketing szolgáltatót kívánunk bevonni. A tananyag összeállítását külső oktatók, szakértők bevonásával és profi videókészítőkkel készítjük el, oktatói és videókészítési szolgáltatást fogunk igénybe venni. 2 db rendezvényt szervezünk, célja a helyi beágyazottság növelése, a projekt eredményeinek mérése és projektünk népszerűsítése, illetve társadalmi tevékenységünk előtérbe helyezése. 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

 6400 Kiskunhalas, Eötvös utca 5.