Image

Billingo újdonságok

A KKV ügyvitel elsődleges megoldásai az online számlázóprogramok lettek. Az alapfunkciók szinte minden megoldásnál már ingyenesen is elérhetőek, de a fizetős csomagok ára is megfizethető egy kezdő vállalkozásnak is. Külön öröm, hogy a szoftverfejlesztők nem ülnek a babérjaikon, hanem újabb fukciókat kínálnak. Ezekről az újdonságokról számolunk be, elsőként a Billingo háza tájáról


Frissült a Shopify adatszinkron

A Billingo API megoldása eddig is szuper eszköz volt, ha webshopod számlázási feladatait akartad automatizálni. A Shopify rendszerén belül eddig is telepíthető volt a Billingo számlázója (legutóbbi információm szerint nem listázott, tehát némi plusz feladatot igényelt). Ennek beállításával gyakorlatilag a Billingo összes lehetőségéhez hozzáfértünk.
Ez a lehetőség bővült a Shopify webhook megoldásának támogatásával. A folyamat a webshopon keresztül indítható. Pontos leírás itt található.
Fontos, hogy a webshop automatikus számlázási folyamata kapcsán több figyelmeztetést és megjegyzést is listáz a Billingo, érdemes ezekre figyelni.

Billingo APP új verzió

Egyik hatalmas érv a Billingo mellett, hogy a számlázás elérhető mobilra telepíthető applikáció formájában. Oké, pár éve még nehéz lett volna olyan számlázási helyzetet találni, amit egy számlatömbbel nem lehet feloldani, azóta azonban már minden számlát be kell küldeni a NAV-hoz. Ezért bizonyos vállalkozási típusoknál, üzleti helyzetekben elengedhetetlen, hogy gyorsan, egyszerűen működjön a számlázás.
A Billingo ehhez tökéletes eszközt hozott létre. Persze folyamatos fejlesztés itt is szükséges (mondjuk a bejövő számlák frissítése még megoldott pl), rengeteg olyan funkció van, ami egyszerűvé teszi a használatát. A legújabb frissítések listáját itt találjátok. Ha az appot akarjátok kipróbálni, akkor irány a Google Play vagy az App Store!

Toborzás Billingoval

A Billingo korábban sem félt olyan megoldásokkal bővíteni a számlázó rendszerét, ami távol áll az eredeti profiltól. Arról nincs információm, hogy a pályázatfigyelés vagy a cégadatok ellenőrzése mennyire sikeres, de a toborzási piacra történő belépés egy elég izgalmas vállalkozásnak tűnik.
Mint a már említett két szolgáltatásnál itt sem önálló piaci megjelenésről van szó. A know-how itt a Melon HR Technology-től származik, akik a munkakör, a munkavégzés helyszíne alapján összeállítják a hirdetéseket és automatikusan meg is jelenítik a releváns portálokon. A megoldás újdonsága – a relatív gyors folyamat mellett – az árazása, ami KKV büdzsének szimpatikus előre látható díjakkal operál.
A Billingoba integrált megoldás első ránézésre hasonló lehetőségeket kínál, ha valaki élesben próbálta örömmel venném az értékelést! Részletek a szolgáltatásról itt érhetőek el!


Amúgy egy fejlesztést nagyon várunk még Billingo, hogy a könyvelői kapcsolatot, ne nagymamival illusztráld. Lécci, legyen ott egy tabletes szuperhős!!!

Megosztás